Elektrinis dviratis Engwe M20 13AH, 7G 20" (žalias)

PRISTATYMAS 2-4 d.d..
Nemokamas pristatymas

Prekės kodas: 49095146

Turimas kiekis: 1

€1,05900 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Tinka gauti APVA kompensaciją pridavus seną automobilį. Už vieną elektrinį dviratį galima gauti 500 eur kompensaciją, galima pirkti 2 vnt. ir taip gauti 1000 eurų kompensaciją už vieną utilizuotą seną taršų automobilį. Išduodami reikalingi dokumentai APVA paraiškai teikti.

Medžiaga – aliuminis, paplitęs labiausiai. Lengvesnis už plieną ir tvirtesnis už anglies pluoštą. Naudojamas įvairių tipų dviračių gamyboje. Turi geriausią kainos-masės santykį.

Aukšto lygio japoniškos konstrukcijos ir kasdienius iššūkius padėsiantis įveikti elektrinis dviratis - Engwe M20

Solidus, puikiai atrodantis ir gerus techninius parametrus turintis “fat bike elektrinis dviratis. Storos, puikų sukibimą turinčios 20x4.0 colių padangos puikiai riedės tiek sudėtingesnėmis sąlygomis, sunkiau pravažiuojamais keliais, miško keliukais, tiek ir miesto sąlygomis, važiuojant asfaltu. Galingas 750W (maksimali galia 1000W) variklis puikiai atliks savo darbą statesnėse įkalnėse.

Šis elektrinis dviratis turi aukštos kokybės išorinę Shimano 7 pavarų sistemą. Tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis. Dviratis aprūpintas stipria dviguba stabdymo sistema (priekiniai ir galiniai diskiniai mechaniniai stabdžiai), todėl efektyvus stabdymas yra užtikrintas.

ENGWE M20 turi itin atsparias dilimui ir gerą sukibimą 20x4.0 colių padangas, kurios pagerina valdymą važiuojant šlapia ar slidžia kelio danga. Lietingomis dienomis efektyviai užtikrina sklandų riedėjimą bei saugų stabdymą. Idealus dviratis norint važinėtis sunkesnėmis sąlygomis, smėlėtais, šlapiais, netvirto grunto keliais.

Nuvažiuojamas atstumas vien elektros režimu – iki 55 km esant dviejoms baterijoms. Su asistento režimu - iki 75 km. Naudoti galima ir be elektros variklio, tiesiog kaip paprastą dviratį. Maksimalus greitis važiuojant elektra – iki 45 km/h.

Dviratis komplektuojamas su 13AH baterija. Baterija turi saugų užraktą, tad būsite dėl jos ramus. Bateriją galima išimti ir nusinešti pakrauti į namus, nenešant pačio dviračio iki maitinimo šaltinio. Baterijos pilnas pakrovimo laikas iki 5 valandų.

ENGWE M20 turi ryškų, saulėje puikiai įmatomą elektroninį skydelį, kuriame pateikiama informacija: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos likutis ir važiavimo režimas. Turi LED žibintus priekyje ir gale, patogias ir ergonomiškas vairo rankenas. Patogi plati sėdynė. Amortizacijos sistema: priekiniai amortizatoriai sugeria kelio nelygumus, sumažina vibracijas, kratymą, sukuria malonią ir komfortišką važiavimo patirtį. Maksimali apkrova - 120 kg, rekomenduojamas ūgis 155-210 cm.

 

Savybės
Priekiniai žibintai LED žibintas
Max apkrova 120 kg
Rėmo medžiaga Aliuminis
Rekomenduojamas ūgis 155-210 cm
Ratų dydis 20"
Pavarų skaičius 7
Svoris 34.8 kg
Variklis 750W (didžiausia iki 1000W) Brushless motor, 55 N.m
Baterija 48V 13Ah Įkrovimo laikas: 5 val.
Ekranas LCD
Max greitis 45 km/h
Priek. šakė Amortizuojanti
Šakės užrakinimas Nėra
Pavarų tipas Išorinės
Gal. pavarų perjungiklis Shimano 7 Gears
Pavarų rankenėlės Shimano
Stabdžių tipas Mechaniniai diskiniai
Padangos 20 x 4" Storos padangos
Max nuvažiuojamas atstumas Iki 75 km (priklauso nuo svorio, kelio dangos, sezono ir vėjo)
Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink